14IT BVBA
HomeBedrijfsinfoContacteer ons
FacilApps
Contactbeheer
FacilImmo
Mailing
Eigendommen
Doorsturen naar externe websites
Doorsturen naar kranten
Certificaten
Rapportage Immo
FacilMail
Document Management System
Demo aanvragen
Referenties

KLANTLOGIN

Vlabec - Energieprestatiecertificaten - EPC

Wij willen een totaaloplossing voor iedere vastgoedmakelaar bieden.

Daarom bieden wij naast de verschillende immo-modules in ons software systeem voor makelaars ook andere modules aan die u kunnen helpen om op een snellere manier documenten, certificaten, ..., kortom de nodige informatie om een verkoop of verhuur te realiseren te vinden.

Via onze software kunt u op een heel eenvoudige manier uw EPC’s aanvragen. Dit zelfs bij de eigenaar thuis door onze webbased applicatie. Ook de opvolging ervan wordt op die manier gecentraliseerd.


Bij elke verkoop van een woonentiteit dient er vanaf 1 november 2008 een "Energieprestatiecertificaat" of kortweg "EPC" aanwezig te zijn.

Het leveren van dit certificaat aan de koper behoort tot één van de verplichtingen van de verkoper. Voor elk nieuw huurcontract afgesloten vanaf 1 januari 2009 moet elke eigenaar een kopij van dergelijk certificaat afleveren aan zijn huurder.

Hiervoor werken wij samen met Vlabec of Vlaams Bureau voor Energie & Certificatie. Dit gespecialiseerd bureau stelt u een team van ingenieurs ter beschikking om dit certificaat af te leveren. In hun dienstverlening staan efficiëntie, flexibiliteit, gedegenheid en inhoudelijke betrouwbaarheid centraal. Meer info over deze partner www.vlabec.be

Vlabec - Energieprestatiecertificaten - EPC


EPC - energieprestatiecertificaat

Verdient u iets aan uw certificaten? Als u als makelaar met FacilImmo werkt om uw certificaten aan te vragen kunt u de kost van uw immosoftware gedeeltelijk, volledig of zelfs meer dan dit terugverdienen. Ontdek hier de voordelen door met ons en Vlabec samen te werken.


01/07/2011 – Overname Facilimmo
Om een nog betere opvolging en service te kunnen bieden heeft 14IT BVBA het hele facilapps pakket overgenomen. De contactgegevens kan u op deze site vinden.

EPC’s / Energieprestatiecertificaat
Uw EPC’s aanvragen nu nog eenvoudiger via onze software. Vlabec (Vlaams bureau voor Energie & Certificatie) werd onze partner voor deze module. Ontdek uw voordelen als makelaar op onze website...

Informatieplicht
De wettelijk verplichte informatie bij de panden in de betreffende gemeenten werden ingebouwd. Worden ook meegestuurd naar de portaalsites Vlan en Immoweb...

FacilApps powered by 14IT BVBA