14IT BVBA
HomeBedrijfsinfoContacteer ons
FacilApps
Contactbeheer
FacilImmo
FacilMail
Document Management System
Demo aanvragen
Referenties

KLANTLOGIN

Vlabec - Energieprestatiecertificaten - EPC

Contactbeheer werkt een beetje als een adresboek. Op deze manier kunt u eenvoudig al uw contacten oproepen, wijzigen, ... . In deze module is het mogelijk om eenvoudig te zoeken en te sorteren. U geeft éénmaal de gegevens van uw contacten in en deelt ze in in de juiste groepen of categorieën. Ons contactenbeheer kan er dan ook voor zorgen dat u het juiste segment van uw doelgroep bereikt bij verdere mailings. Uiteraard is het niet de bedoeling om de contacten handmatig toe te voegen maar dat deze automatisch via een inschrijvingsformulier op uw website, in uw database terechtkomen met zoveel mogelijk bruikbare en ingevulde gegevens.

Op die manier bent u steeds up-to-date en kunt u eventuele misverstanden vermijden. Een actueel en correct databeheer dat éénvoudig gebruikt kan worden is dan ook goud waard!

01/07/2011 – Overname Facilimmo
Om een nog betere opvolging en service te kunnen bieden heeft 14IT BVBA het hele facilapps pakket overgenomen. De contactgegevens kan u op deze site vinden.

EPC’s / Energieprestatiecertificaat
Uw EPC’s aanvragen nu nog eenvoudiger via onze software. Vlabec (Vlaams bureau voor Energie & Certificatie) werd onze partner voor deze module. Ontdek uw voordelen als makelaar op onze website...

Informatieplicht
De wettelijk verplichte informatie bij de panden in de betreffende gemeenten werden ingebouwd. Worden ook meegestuurd naar de portaalsites Vlan en Immoweb...

FacilApps powered by 14IT BVBA