14IT BVBA
HomeBedrijfsinfoContacteer ons
FacilApps
Contactbeheer
FacilImmo
Mailing
Eigendommen
Doorsturen naar externe websites
Doorsturen naar kranten
Certificaten
Rapportage Immo
FacilMail
Document Management System
Demo aanvragen
Referenties

KLANTLOGIN

Vlabec - Energieprestatiecertificaten - EPC

Voor het vertrouwen naar uw klanten of de eigenaars is het belangrijk dat zij op geregelde tijdstippen geďnformeerd worden van de acties die u ondernomen heeft. FacilImmo biedt de mogelijkheid om deze rapportage heel snel en volledig te genereren en door te sturen naar de eigenaars. Daarbij worden alle parameters geconsolideerd in één enkel rapport: aantal hits op de website, aantal hits op een bepaald pand, acties uit het CRM systeem, verstuurde mailings, publicaties op externe websites en in kranten of tijdschriften, ... .

•    Duidelijke en overzichtelijke rapporten voor de eigenaars;
•    Het genereren van alle nodige rapporten duurt slechts enkele ogenblikken;
•    Tijdsbesparing wat meer tijd vrijmaakt voor uw core business;
•    Vertrouwen!;

De klant heeft niets liever dan informatie en een teken van leven! Met dit rapportagesysteem schept u vertrouwen zodat uw klanten op het einde van de rit tevreden zijn. Dit is ook onze bedoeling met FacilImmo voor u.

01/07/2011 – Overname Facilimmo
Om een nog betere opvolging en service te kunnen bieden heeft 14IT BVBA het hele facilapps pakket overgenomen. De contactgegevens kan u op deze site vinden.

EPC’s / Energieprestatiecertificaat
Uw EPC’s aanvragen nu nog eenvoudiger via onze software. Vlabec (Vlaams bureau voor Energie & Certificatie) werd onze partner voor deze module. Ontdek uw voordelen als makelaar op onze website...

Informatieplicht
De wettelijk verplichte informatie bij de panden in de betreffende gemeenten werden ingebouwd. Worden ook meegestuurd naar de portaalsites Vlan en Immoweb...

FacilApps powered by 14IT BVBA